Cautare

1047 de rezultate pentru "corina stoica" (2.97 secunde)
Consideram ca este o problema politica esentiala pentru bunul mers al coalitiei in judetul nostru, o continuare fireasca a coalitiei existente la nivel guvernamental", a declarat vicepresedintele PD-L Dolj, consilierul judetean Stefan Stoica.
Presedintele CURS, Catalin Stoica, a declarat recent tot in cadrul unei emisiuni televizate ca scaderea lui Traian Basescu in sondajele de opinie este naturala odata cu apropierea alegerilor prezidentiale si pe masura ce apar noi candidati.
Stolojan nu se implica pentru Basescu, in campanie, Stoica ori Raluca Turcan, cea atat de vocala altadata, nici atat. ... Resentimentele vizavi de liberalii captivi la PD-L Stoica, Stolojan, Flutur, Pinalti sau Raluca Turcan sunt, inca, prea mari.
Basescu e in rolul lui Stoica sau Vantu. ... Sunt momente tensionate, rivalitati majore, a spus Valeriu Stoica. Intalnirile intre Complici se tin cu armele la vedere.
Consilierul Stefan Stoica a cerut explicatii directorului Muzeului de Arta din Craiova si conducerii CJ Dolj pentru lipsa de reactie in procesul in care statueta este revendicata de mostenitoarea fostului proprietar, care a vandut opera de arta muzeului acum 35 de ani.
Liderii democrat-liberali lasa impresia ca inca se mai gandesc in timp ce vicepresedintele PDL, Valeriu Stoica si europarlamentarul Cristian Preda au spus raspicat ca nu isi doresc astfel de functii.
Silenzio stampa cu forta Unul dintre greii din grupul consilierilor judeteni PDL, Stefan Stoica, i-a cerut lui Prioteasa sa-si retraga cuvintele. ... Vreau sa va retrageti cuvintele", a spus Stoica.
Vicepresedintele BVB, Septimiu Stoica, a apreciat, insa, ca joi si vineri, in ultimele sesiuni de tranzactionare din acest an, va fi o efervescenta pe bursa, insa "euforia cu SIF-urile va fi inlocuita probabil cu un calcul mai rece ".
Noul presedinte al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), Septimiu Stoica, a declarat ieri ca piata de capital romaneasca da primele semne de maturizare in conditiile in care tot mai multe companii de asigurari aleg sa investeasca in actiuni cotate pe bursa interna.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) intentioneaza sa creeze o sectiune speciala unde sa fie tranzactionate actiunile unor noi emitenti din sectorul IT, a declarat ieri Septimiu Stoica, presedintele institutiei. ... Stoica a apreciat ca sunt analizate doua modalitati de implementare.
Acest trend exista insa de doi ani, potrivit lui Cristian Stoica, Chief Executive Officer al unei companii de soft romanesti. ... O data cu integrarea, aceste facilitati din partea statului vor disparea, considera Stoica.
Potrivit lui Septimiu Stoica, presedintele Bursei de Valori Bucuresti (BVB), Codul vizeaza practicile incorecte. ... "Nu este propriu ca un cod sa aiba sanctiuni", a aratat Septimiu Stoica, adaugand ca incalcarea codului inseamna de fapt izolarea de catre piata.
Departamentul Antigrindina asteapta adoptarea legii privind sistemul national antigrindina pentru a putea elabora intreg programul prin care vremea va putea fi modificata artificial, a declarat Samoila Stoica, directorul institutiei.
Este vorba de Valentina Stoica, angajata a Trezorerie in functia de inspector. ... Asa se face ca Valentina Stoica a bagat mana in trezorerie, de unde, timp de sapte luni, i-a achitat lui Florian Ignat ratele catre IBN si BRD.
ßi presedintele Bursei de Valori Bucuresti (BVB), Septimiu Stoica, ne-a declarat ca includerea tarii nostre in calculul acestor indici este benefica. ... In plus, "investitorii de portofoliu pot avea instrumente pentru administrarea riscului pozitiv", a adaugat Stoica.
Potrivit directorului institutiei, Stefan Stoica, obligatia beneficiarului de ape subterane sau de suprafata de a plati volumul determinat prin intermediul unui aparat de masura nu este noua, insa, timp de aproape doi ani, consumatorii persoane juridice au fost indrumati si chiar avertizati ca trebuie sa o respecte, in caz contrar nemaiprimind avizul de functionare al DA Jiu.
Gheorghe Stoica, seful compartimentului de protectie a mediului, a afirmat ca instalatiile de udare nu pot prevedea vânturile puternice si ca necesita timp mare de pornire.
Gheorghe Stoica, seful compartimentului de protectie a mediului, a afirmat ca instalatiile de udare nu pot prevedea vânturile puternice si ca necesita timp mare de pornire.
Azi, Dan Stoica are o afacere de peste doua milioane de dolari, patronând una dintre firmele deja cunoscute pe piata computerelor din Craiova.Craioveanul Dan Stoica si-a început afacerea cu calculatoare în 1996, fara sa aiba un leu în buzunar.
Azi, Dan Stoica are o afacere de peste doua milioane de dolari, patronând una dintre firmele deja cunoscute pe piata computerelor din Craiova.Craioveanul Dan Stoica si-a început afacerea cu calculatoare în 1996, fara sa aiba un leu în buzunar.
google-analytics.com